CAMPIONAT D'ESCACS PER EQUIPS ENTRE ESCOLES 2022

2a jornada, 21.05.2022 2a jornada, 21.05.2022

Les escoles Petit Plançó, Pia, Pla de Dalt, i Cor de Maria d’Olot, Joan Roura i Parella de Tortellà i Castellroc de Castellfollit de la Roca es classifiquen per a la final del Campionat entre Escoles

El dissabte 21 de maig va continuar el Campionat per Equips entre Escoles, organitzat pel Club Escacs Olot i que aplega els alumnes de les escoles on s’imparteixen classes d’escacs en horari escolar i també com a activitat extraescolar. En total seran uns 300 nens i nenes de 3r. i 4t. de primària que intervindran en el torneig i que s’iniciaran en la competició de la mà dels monitors que els imparteixen les primeres lliçons d’escacs. En el marc de la cloenda de les classes d’escacs, que se celebrarà aquest dissabte 28 de maig, a partir de les 9 del matí al Firal d’Olot, es disputarà la Gran Final a VUIT entre les escoles enunciades al titular. Els equips que participaran són: 8 PEONS (Petit Plançó), PEO INVISIBLE i CAVALLS IMPERABLES (Pia), ELS REIS DEL MAT (Castellroc), ALFILES DANGEROUS i JAQUE CON TOMATE (Pla de Dalt), MAIKEL SCHACH ( Joan Roura i Parella) i COR DE ESCACS (Cor de Maria ).

21 equips formats per alumnes d’escoles d’Olot i d’altres poblacions de la comarca han participat en aquest torneig que ha aplegat uns vuitanta-cinc nens i nenes. Les escoles participants són les següents: d’Olot, Bisaroques, Cor de Maria, Escola Pia, Malagrida, Morrot, Pla de Dalt, Petit Plançó i Sant Roc; de Sant Jaume de Llierca, Les Escomes, de Sant Joan les Fonts, Castanyer i de Tortellà, Joan Roura i Parella.

Tal i com s’apunta més amunt, a més de la Final a VUIT, hi haurà simultànies, partides a cegues, escacs inquiets, etc; per a tots els alumnes que han assistit a les classes a les escoles i també per a totes aquelles persones simpatitzants que vulguin participar en la festa. Al final, es farà la tradicional entrega de trofeus i medalles amb un representant de l’ Ajuntament d’Olot als participants (quan s'acabi el gran final, +/- a les 12 hores).

 

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.