CAMPIONAT ESCOLAR PER EQUIPS 2022

Primera jornada 14.05.2022 Primera jornada 14.05.2022

Després d'una pausa de dos anys a causa de corona, el CAMPIONAT ESCOLAR PER EQUIPS ENTRE ESCOLES va poder tenir lloc el dissabte 14 de maig, organitzat pel Club Escacs Olot i que aplega els alumnes de les escoles on s’imparteixen classes d’escacs en horari escolar i també com a activitat extra escolar. En total seran uns 300 nens i nenes de 3t. i 4t. de primària que intervendran en el torneig i que s’iniciaran en la competició de la mà dels monitors que els imparteixen les primeres lliçons d’escacs.

El torneig es disputa a 6 rondes a la fase prèvia, els dies 14 i 21 de maig. La final, entre els vuit equips més ben classificats, es disputarà el dia 28 de maig al matí, durant la festa de cloenda del curs que, com sempre, es farà al Firal, gràcies a la participació de l’ Ajuntament d’Olot.

Les escoles participants són les següents:  d’Olot, Bisaroques, Cor de Maria, Escola Pia, Malagrida, Morrot, Pla de Dalt, Petit Panço i Sant Roc; de Tortellà, Joan Roura i Parella, de Castellfollit de la Roca, Castellroc i de Sant Joan les Fonts, Castanyer.

La classificació l’encapçalen: Els de “PEO INVISIBLE” de la escola Pia amb 3 punts, seguits de “ELS REIS DEL MAT” de Castellroc, “MATA PEÇES” de Bisaroques i “8 PEONS” de Petit Planço, tots amb 2,5 punts.

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.