Èxit de les III Jornades Escacs i Educació

Tercera jornada d'Escacs i Educació organitzada per la Facultat d'Educació i Psicologia de la Universitat de Girona amb l'objectiu de compartir experiències d’escoles que participen en el projecte “Escacs i escoles" i de reflexionar sobre aspectes relacionats amb educació i escacs.

 La jornada s'ha iniciat puntualment a les 10 hores, amb una breu presentació. S'ha continuat amb les experiències de dues de les escoles que participen en el projecte "Escacs i Escola", amb molt bons resultats. Pausa pel cafè i el punt fort del dia: la conferència d'un dels periodistes d'escacs i educació més important del món, el Sr. Leontxo García. L'excel·lent xarrada “El poder educativo del ajedrez" s'ha fet realment molt curta i la majoria d'assistents (m'incloc sens dubte) s'han quedat amb moltes ganes de sentir durant més estona al conferenciant, on el seu gran coneixement del tema i infinites anècdotes donaria per hores i hores. Després s'ha continuat amb una parada per dinar i s'ha reprès l'activitat, una hora i mitja més tard, amb dos magnífics tallers simultanis a càrrec de la Sra. Marta Amigó i del Sr. Josep Serra. Tothom ha sortit realment encantat dels dos tallers. S'ha finalitzat amb tres experiències més d'un gran valor educatiu: el GM Josep Oms amb la seva experiència a la presó de Lleida des del 2008 i dues escoles, una d'elles amb un percentatge superior a 70% de nens d'ètnia gitana, com a eina educativa.

 Un èxit per l'organització i el nivell de la tercera jornada pel mòdic preu de 20€ (10€ pels estudiants de la UdG). Finalment felicitar a l'Observatori d’Escacs i Educació de la Universitat de Girona per la feina feta i que s'està fent actualment de divulgació i aplicació dels escacs com a eina educativa.

 

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.