L'Olot A ensopega a Andorra

Segona ronda de la Lliga Catalana d'Escacs 2017 el passat diumenge 29 de gener, amb els resultats següents dels nostres equips:

 

PRIMERA DIVISIÓ

L’Olot “A” es desplaça a Andorra. Amb les nevades de dijous i divendres, l’Olot A marxava cap a Andorra a jugar la segona jornada de lliga. En aquest desplaçament en principi hi havia varies baixes i a última hora es va afegir la grip de l’Edu. Malgrat això, es va anar a Andorra amb l’equip més competitiu que recorden les valls andorranes en molts anys. En un moment del “matx” el resultat era de 3 a 3 i amb possibilitats d’aconseguir el punt. Finalment les coses es van decantar cap als interessos andorrans. Bona actitud dels jugadors olotins que en cap moment van donar el punt per perdut malgrat les circumstàncies adverses.

ACTA ANDORRA "A" vs OLOT "A"

 

PRIMERA TERRITORIAL

El “B” s’enfronta a Olot amb un dels equips que l’any passat va perdre la categoria a preferent: El Sant Gregori. Serrat i Mir reforcen els primers taulers del “B”, la resta de l’equip consistent com sempre, fa que s’aconsegueixi un contundent 6,5 a 1,5 favorable als interessos olotins.

El “C” es desplaça a Banyoles a jugar amb el Banyoles “B”. Amb una diferència mitja de uns 100 punts a cada escaquer, el Banyoles aconsegueix imposar el seu saber fer amb un 6,5 a 1,5 favorable als de casa. Els nostres jugadors anàvem motivats per plantar cara, i no ho van aconseguir. Cal dir que el resultat podia molt bé ésser més ajustat.El “C” es desplaça a Banyoles a jugar amb el Banyoles “B”. Amb una diferència mitja de uns 100 punts a cada escaquer, el Banyoles aconsegueix imposar el seu saber fer amb un 6,5 a 1,5 favorable als de casa. Els nostres jugadors anàvem motivats per plantar cara, i no ho van aconseguir. Cal dir que el resultat podia molt bé ésser més ajustat.

ACTA OLOT "B" vs SANT GREGORI "A"

ACTA BANYOLES "B" vs OLOT "C"

 

SEGONA TERRITORIAL

El “D” es desplaça a Girona a jugar amb el Santa Eugènia “D”. Aquest enfrontament de filials va aparellar als dos D, i s’aconseguí també aparellar els resultats. Resultat final: 3-3. Volem destacar  que els punts de l’Olot van ser aconseguits pels més joves de l’equip: Olcina, Verdaguer i Jurado.

ACTA SANTA EUGÈNIA "D" vs OLOT "D"

 

A l'altre grup de la categoria, L’”E” es desplaça a jugar amb el Gerunda”E”. Una altra coincidència de filials que es salda amb el mateix resultat que en el cas anterior: 3 a 3. Un jugador és baixa d’última hora i l’equip olotíes desplaça amb un home menys. Malgrat les adversitats, els cinc jugadors restants aconsegueixen el mig punt en un difícil desplaçament. Hem de felicitar a Boix, Alfonso i Mas que estan “on fire”, 100% d’efectivitat en aquest inici de lliga. L'Olot ”F”, per la seva part, s’enfronta amb el 12 Castells “B” de Llers, en principi un rival amb opcions a puntuar per part de l’equip olotí. En aquest cas tot i tenir moltes possibilitats d’obtenir la victòria del “matx” , aquest acaba amb un contundent 1 a 5 favorable als empordanesos. L’únic punt l’aconsegueix el jugador local Casadevall.

ACTA GERUNDA "E" vs OLOT "E"

ACTA OLOT "F" vs DOTZE CASTELLS "B"

 

TERCERA TERRITORIAL

El grup dels nostres últims equips va fer descansar l'Olot G i l’”H”, format pels més petits de la casa: Canal, Li, Minovas i Hong; es desplaça a Figueres per jugar amb l’Alt Empordà “B”. Un xic de nervis dels debutants i un 3-1 favorable als Figuerencs com a resultat final. Bones sensacions i felicitacions als joves jugadors per la lluita sobre les 64 caselles.

ACTA ALT EMPERDÀ "B" vs OLOT H

 

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.