3a jornada d'edats

Tercera jornada dels Campionats de Girona d'edats aquest passat dissabte 28 de gener, disputat a l'Institut Montgrí de Torroella. La categoria sub-16 és la única que ha finalitzat després d'aquest cap de setmana al disputar-se a 6 rondes pel nombre de jugadors. Com ja hem comentat a l'article anterior, el sorprenent campió ha estat l'olotí Abel Làzaro, donant la petita sorpresa al partir coma 6è del rànquing. A la resta de categories, que encara els hi falta un dissabte més, la situació és la següent:

 A la categoria dels més petits, la sub-8, el lider indiscutible és Arnau Vives amb la totalitat dels punts. El segueixen a un punt de distància Josep Mª Jacomet i Marc Jurca.

 Als sub-10 també tenim un jugador amb 6 punts, en aquest cas Joan Moles del Club Escac Santa Eugènia. Quatre jugadors el persegueixen amb 5 punts. De l'olot trobem Arnau Ferrer amb 3 punts, Marçal Pagès amb 2 punts i Marceth Moliner amb 1'5 punts.

 En els sub-12 no trobem cap jugador amb tots els punts però sí un líder en solitari, el gerundenc Bernat Xifra amb 5'5 punts, també seguit per quatre jugadors a mig punt. Els catorze olotins: Jordi Olcina amb 4 punts, Heribert Jurado amb 3'5 punts, Hong Yao amb 3 punts, David Minovas amb 3 punts, Nil Aran amb 3 punts, Lluc Crivillés amb 2'5 punts, Pau Canal amb 2 punts, Libin Li amb 2 punts, Gabriela Pastina amb 2 punts, Sandra Figueras amb 2 punts, Mario Cristin Calin amb 1'5 punts, Ciro José Raviña amb 1 punt, Gil Princep amb 1 punt i Kostia Reixach amb 1 punt.

 La categoria sub-14 també trobem un lider com al sub-12, amb 5'5 punts. En aquest cas és Biel Horta, perseguit per Marc Jordà amb 5 punts. Ambdòs del Club Escac Gerunda. L'olotí Pol Verdaguer es troba amb 3 punts.

 Els més grans, el sub-18, el campió virtual a falta d'una ronda és Albert Olivas amb 5 punts en 5 rondes. El segueixen Jaume Rovira amb 3'5 punts i David Nuñez amb 3 punts. El jugador olotí Marc Cros té 1 punt.

 

RESULTATS I EMPARELLAMENTS

 

Darrera modificació el 06 febrer 2017

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.