Comença la Lliga Catalana

Com ja hem comentat en articles anteriors en aquesta Lliga Catalana 2017 on l’Olot presenta un total de 11 equips en diferents categories:

CATEGORIA

EQUIPS

PRIMERA DIVISIÓ

OLOT “A”

PRIMERA TERRITORIAL

OLOT “B”, OLOT “C”

SEGONA TERRITORIAL

OLOT “D”, OLOT”E”, OLOT “F”

TERCERA TERRITORIAL

OLOT “G”, OLOT “H”

SUB-12

OLOT “I”, OLOT “J”, OLOT “K”

 

Aquest any, a priori, sembla que hi ha varis equips amb possibilitats de fer un bon paper a la lliga. En primer lloc, un OLOT “A” que amb les dues joves noves incorporacions, també incorpora una renovada il·lusió per a intentar  pujar a DIVISIÓ D’HONOR, que l'any passat vam tenir a tocar durant set jornades.

En quan a la primera territorial, el B va quedar l’any passat en tercer lloc, empatat a punts amb el segon classificat. Aquest any es preveu molt obert amb un grup de 5 o 6 equips amb opcions de lluitar per la primera posició. En aquest negoci, modestament, hi volem posar l’equip “B”, el  que ens suposaria tornar-lo a Preferent. Esperem mantenir-nos en la lluita fins el final.

A segona, el nostre millor equip serà el D, que en el grup de Girona Sud, intentarà lluitar per les primeres posicions, en un grup, al nostre entendre,  sense un clar favorit. l’E i l’F en el grup Nord faran un bon paper  i respectant, això si, la força del clar favorit:  el Santa Pau. A destacar que l’F va pujar l’any passat de tercera. Felicitem de nou els jugadors que van aconseguir l’ascens, que seran els encarregats de defensar els colors de l’OLOT “F” en la nova categoria, aquest any.

La tercera territorial, la reservem pels jugadors amb una experiència més curta en el món dels escacs i des d’aquí animem a qualsevol aficionat amb ganes de millorar el seu nivell a formar-ne part.

 

Darrera modificació el 27 Gen 2017

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.