2n dissabte d'edats

Segon dissabte del Campionat d'edats de Girona 2017, disputat aquest dissabte 21 de gener a Montgrí, pels nostres 20 olotins que hi participen. Després de la 4a ronda, de les 6 rondes previstes per totes les categories, a excepció dels sub-18, on es juga a 7 per poder fer un tancat (tots contra tots), els resultats queden així:

 A la categoria dels més petits, sub-8, només Josep Mª Jacomet i Arnau Vives tenen els 4 punts, seguit per 4 jugadors amb 3 punts. En aquesta categoria, per mala sort, no comptem amb cap jugador.

 Als sub-10, només tres dels 43 jugadors tenen la totalitat dels punts: Joan Moles (Santa Eugènia), Pere Costa (Gerunda) i Arnau Vila (Montgrí). De l'Olot tenim Arnau Ferrer amb 3 punts, Mercè Moliner amb 1'5 punts i Marçal Pagès amb 0 punts. 

 A la categoria sub-12, amb un total de 14 jugadors olotins, tenim un líder en solitari amb 4 punts, el banyolí Jordi Camprubí. A mig punt hi trobem 4 jugadors. Els nostres tenen: Jordi Olcina 3 punts, Hong Yao 3 punts, Pau Canal 2 punts, Nil Aran 2 punts, Heribert Jurado 2 punts, Lluc Crivillés 2 punts, David Minovas 2 punts, Mario Cristian Calin 1'5 punts, Ciro José Raviña 1 punt, Gabriela Pastina 1 punt, Sandra Figueras 1 punt, Libin Li 1 punt, Kostia Reixach 1 punt i Gil Princep també 1 punt. 

 Els sub-14 també hi trobem un únic lidr amb tots els punts, el gerundenc Biel Horta. 5 jugadors amb 3 punts. L'únic olotí és Pol Verdaguer, amb 2 punts.

 La categoria sub-16 tenim al número u de rànquing, el figuerenc Gerard Mallol, amb 4 punts. Abel Làzaro, també únic olotí en aquesta categoria, és el perseguidor més directe amb3 punts, havent perdut únicament amb el líder.

 Els sub-18 no trobem cap jugador amb tots els punts. David Nuñez i Albert Olivas son els que tenen més punts, amb un total de 3. El jugador de l'Olot Marc Cros té 1 punt.

 

RESULTATS I EMPARELLAMENTS

 

Darrera modificació el 06 febrer 2017

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.