Història del Club Escacs Olot, Primera part 1948-1981

En aquest any en què el Club Escacs Olot celebra el 75è aniversari de la seva fundació, Eduard Labián ha volgut retre un homenatge a tots els que, des del principi, varen fer créixer aquest Club fins a situar-lo en les més altes esferes dels escacs. En aquest llibre hi podreu trobar un seguit d’esdeveniments, personatges, anècdotes, partides i altres curiositats per als no iniciats que us portaran a reviure (els més veterans) i a descobrir (els més joves) la fecunda tasca que han fet els nostres predecessors. És una invitació a conéixer les arrels d’aquest Club, les persones que el varen formar i el varen portar fins a on estem avui dia.

Com resa el títol, es tracta d’una primera part, que va des de la fundació el 1948 fins el 1981, període que abarca una colla d’esdeveniments prou importants com per circumscriurel’s en un sol volum. Així doncs, esperem que us resulti ben interessant ui que en feu ressó arreu dels món escaquista.

 

Darrera modificació el 16 Abr 2023

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.