Escacs a les FdT Destacats

Amb les 3 activitats organitzades pel Club Escacs Olot, dos tornejos i unes multitudinàries simultànies, dins les Festes del Tura, es va veure contemplar el gran moment que passen els escacs a Catalunya i la resta d'Europa. Entre tots els actes es va ajuntar a més de 150 escaquistes i a un gran nombre de curiosos que van poder gaudir d'aquest esport a Olot.

   Com cada any per les festes majors d'Olot, el nostre club va organitzar unes simultànies al Firal. Tothom que vulgués podia enfrontar-se de forma totalment gratuïta al nº1 del Club Escacs Olot, el Gran Mestre Javier Campos, 5 vegades jugadors olímpic i 3 vegades campió absolut de Xile, o al Mestre Català Sergi Vinardell, un dels 5 millors jugadors del club i dels millors a Catalunya de la seva edat. La resposta a aquesta vistosa activitat va ser una exitosa participació de casi 50 jugadors aficionats i un gran nombre d'espectadors envoltant l'activitat de cinc de la tarda fins casi les nou del vespre, omplint més d'una tercera part del Firal.

   A l'actiu d'Olot, torneig disputat dissabte 10 de setembre dins el IV Circuit Gironí d'Actius, el guanyador va ser Ernest Serrat amb 7'5 punts. Empatats a punts, però amb menys puntuació de desempat, van quedar els jugadors gerundencs Francesc Parramon i Xavier Saurina. El Mestre Candidat del figueres Emili Colls ha estat quart per reafirmar el seu liderat al Circuit i el millor olotí ha estat el Mestre Català Jordi Triadú finalitzant cinquè. Al grup infantil del mateix actiu el campió ha estat Trayan Kostov, del Club Escacs Santa Eugènia, amb 6 punts en les 6 rondes disputades.

 

CLASSIFICACIÓ FINAL

 

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.