XIII Circuit Català Destacats

El XIII Circuit Català d’Oberts Internacionals d’Escacs es va iniciar el passat 8 de maig amb el V Open LLucmajor, guanyat pel GM Julio Granda seguit per l'Obert de Canovelles del passat diumenge 15 de maig. El circuit està format per un conjunt de torneigs internacionals que es disputen de maig a setembre per tot Catalunya. L’edició d'aquest any compta amb una nova web i un total de 23 tornejos, més el de Platja d'Aro com a aspirant que ja compta amb un inscrits de gran nivell. Aquests 23 torneigs es divideixen en 12 de ritme clàssic i 11 de ritme actiu. Destacar que un d'aquests 11 actius és l'Obert Internacional Ciutat d'Olot, que aquest any arribarà a la XVII edició (pròximament publicarem tota l'informació així que estigueu ben atents!) i on cada any gaudim d'un altíssim nivell i de casi més de 100 jugadors de moltes nacionalitats, edats i nivells diferents.

   Es disputaran un total aproximat de 25.000 partides d'escacs en tots els tornejos i algunes seran retransmeses en directe per Internet. A més dels premis de cada torneig, la Federació Catalana d'Escacs estableix una classificació, en funció dels resultats aconseguits als diferents Torneigs del Circuit. La dotació de premis per a aquesta classificació del Circuit del 2016 és de 12.000€. A més d’aquesta quantia, cada torneig estableix la seva particular dotació de premis. Això fa que en el conjunt del Circuit d’aquest any, es repartiran uns 110.000€.

 

PÀGINA WEB DEL CIRCUIT CATALÀ

 

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.