Triadú campió del Circuit d'Actius de Girona Destacats

El passat 6 de desembre es va celebrar a Banyoles l’últim torneig del Circuit Territorial d’Actius Gironí de 2015. Hi van participar un total de 31 jugadors, 3 dels qual eren jugadors de l'Olot: Jordi Triadú, Lluís Puigvert i Jordi Olcina. La classificació final va quedar encapçalada pels 4 Mestres Catalans que participaven al torneig, empatats a 7.5 punts: Albert Muratet, del Banyoles, Jaume Mundet, del Gerunda, i Jordi Triadú, de l’Olot, seguits per Jaume Domenech del Gerunda amb 6.5 punts. El desempat Buscholtz-1 va donar el títol - i en aquest cas el pernil - al jugador Banyolí. El subcampionat se’l va endur en Jaume Mundet que va aconseguir l’espatlla i l’olotí Jordi Triadú va completar el podi, enduent-se els formatges. S’ha de dir també que fos quin fos el sistema desempat no hagués afectat a l’ordre del podi final. Els altres nostres dos jugadors, Puigvert i Olcina, van finalitzar 22è amb 4 punts i 29è amb 3 punts respectivament.

 

   Finalment destacar que gràcies a aquest resultat, el nostre Mestre Català Jordi Triadú va esdevenir campió del Circuit d'Actius de Girona 2015. Tan sols en participar en el torneig ja li donava matemàticament el primer lloc del circuit ja que es va produir el cas que els seus dos perseguidors (Emili Colls i Javier Castrillón) es troben competint el torneig de Bali a Benidorm. Moltes felicitats Triadú!

 

CLASSIFICACIÓ FINAL DELS ACTIUS DE BANYOLES

 

 

Podi del torneig d'actius de Banyoles amb els tres primers classificats

 

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.