L'escola Cor de Maria campiona

L’equip de l’escola Cor de Maria 4ta va guanyar amb tota autoritat el torneig entre escoles d’aquest any. Disputat durant les darreres setmanes, va culminar aquest dissabte amb la final entre els quatre equips capdavanters. Els subcampions varen ser els Ivarjais, de l’escola Montpalau i completaren la classificació l’escola Pia i Malagrida.

També es va celebrar la cloenda de la temporada de classes d’escacs a les escoles amb una festa al Firal, on els escolars van gaudir de diferents activitats relacionades amb els escacs: simultànies, partides a cegues, partides amb obstacles, etc.

Al començament de l’entrega de premis, lliurats per la regidora d’Esports i Lleure d’Olot, la Sra. Maria del Mar Roca i Reixach, el president del Club Escacs Olot, en Carles Vicente i altres professors d’escacs; es va retre un petit homenatge a la memòria d’en Joan Bartrina, mort la setmana passada i que va ser un dels primers professors del Club. Tots els nens van cridar molt fort el seu nom, ben segurs que, a hores d’ara, en Joan està muntant un Club d’Escacs al Cel.

Es donà per acabada la temporada de classes d’escacs a les escoles tot esperant que el proper curs continuï la col·laboració amb l’Ajuntament d’Olot i amb les AMPES i així, fomentar aquesta saludable activitat per a l’ intel·lecte del jovent.

  

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.