Final del Campionat entre escoles

Les escoles Cor de Maria, Pia i Malagrida d’Olot i l’escola Montpalau d’Argelaguer es classifiquen per a la final del Campionat entre Escoles.

En el marc de la cloenda de les classes d’escacs, que se celebrarà el proper dissabte 30 de maig, a partir de les 9 del matí al Firal d’Olot, es disputarà la Gran Final a Quatre entre les escoles enunciades al titular. Els equips que participaran són: BLANC I NEGRE (Cor de Maria) amb 11 punts, Ivarjais (Montpalau) amb 10,5 punts JACMATISTES (Escola Pia) amb 10 punts i TUTTIFRUTI (Malagrida) amb 8 punts. Catorze equips formats per alumnes d’escoles d’Olot i d’altres poblacions de la comarca han participat en aquest torneig que ha aplegat uns quaranta-cinc nens i nenes.

Tal i com s’apunta més amunt, a més de la Final a Quatre, hi haurà simultànies, partides a cegues, escacs inquiets, etc; per a tots els alumnes que han assistit a les classes a les escoles i també per a totes aquelles persones simpatitzants que vulguin participar en la festa. Al final, es farà la tradicional entrega de trofeus i medalles als participants.

 

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.