Hipolito Asis nou campió de Catalunya Destacats

El Mestre Internacional Hipolito Asis s'ha proclamat Campió Absolut de Catalunya després de derrotar Robert Alomà a la final. Josep Manuel López, per la seva part, ha finalitzat tercer després de guanyar a Àlvar Alonso en el matx pel 3r i 4t lloc que s'ha disputat al mateix temps que la final. 

   La primera jornada del Campionat de Catalunya Absolut va deparar els seguents resultats: victòries de Josep Manuel López sobre Elisabeth Riera, Daniel Alsina sobre Alexandre Pinsach, Àlvar Alonso sobre Ruben Fernández, Marc Narciso sobre Enric Colon, Miguel Muñóz sobre Jonathan Alonso i Pere Garriga sobre Robert Alomà. Van acabar en taules les partides de Joan Mellado contra Albert Ramon i Arturo Vidarte contra Hipòlito Asís. La segona Jornada va ser d'eliminatòries. Van passar a la 3a ronda: Josep Manuel Lopez, Marc Narciso, Daniel Alsina, Àlvar Alonso, Hipólito Asis, Albert Ramon, i Miguel Muñoz. Només va caldre un dur desempat entre Robert Alomà i Pere Garriga, que va arribar fins el sistema armaggedon on es va acabar imposant el MI Alomà. A la tercera jornada van agafar avantatge Josep Manuel López sobre Miguel Muñoz, Àlvar Alonso sobre Albert Ramon i Robert Alomà sobre Daniel Alsina. La partida entre Hipolito Asis i Marc Narciso va finalitzar en taules. A la 4a ronda van passar López, Alonso i Alomà i després dels desempats també ho va fer Asis. En la 5a ronda Robert Alomà va guanyar la partida al gironí Àlvar Alonso i Josep Manuel López i Hipolito Asis van signar taules. A la 6a ronda ja es van decidir els dos finalistes. Alomà va entaular amb Alonso i Asis va guanyar a "Superlópez", fent que la final fos entre 2 Mestres Internacionals i el matx pel 3r i 4t lloc entre Grans Mestres Internacionals. Finalment Asis ha guanyat a Alomà a la segona partida després d'entaular a la primera partida mentre que el GM Josep Manuel López feia el mateix en el seu matx amb Àlvar Alonso. 

 

 

JUGADORS

Títol Jugador Club Elo
1 GM Lopez Martinez, Jose Manuel SCC Sabadell 2545
2 GM Alsina Leal, Daniel Barcelona UGA 2537
3 GM Alonso Rosell, Alvar SCC Sabadell 2530
4 GM Narciso Dublan, Marc Escola d'Escacs de BCN 2520
5 MI Asis Gargatagli, Hipolito Sant Cugat 2463
6 MI Mellado Triviño, Juan Catalonia 2451
7 MI Aloma Vidal, Robert Barcelona UGA 2418
8 GM Muñoz Pantoja, Miguel Angel Terrassa 2401
9 MI Alonso Moyano, Jonathan Barberà 2401
10 FM Garriga Cazorla, Pere Mollet 2391
11 FM Ramon Solans, Albert Tàrrega 2319
12 MI Vidarte Morales, Arturo Montcada 2298
13 FM Colon Garcia, Enrique SCC Sabadell 2283
14   Fernandez Soriano, Ruben Peo Vuit 2134
15   Pinsach Gelabert, Alexandre Figueres 2030
16   Riera Morilla, Elisabeth Cirera 1994

 

 

QUADRE DE LA COMPETICIÓ

RETRANSMISSIÓ I ENTREVISTES

PÀGINA WEB DEL TORNEIG

 

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Mitjà

Entrevista amb el GM Marc Narciso en el Campionat de Catalunya Absolut 2015

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.