Olcina i Aymerich en el Catalunya d'edats

El pròxim 28 de maig fins el 2 d'abril es disputarà el Campionat de Catalunya d'edats a l'hotel Ametlla Mar. Aquest any comptarem amb dos representats de l'Olot en el torneig: Jordi Olcina i Eduard Aymerich. 

   Olcina parteix 80è però es un jove amb molt de talent que estem ben segurs que donarà alguna sorpresa i escalarà posicions en el rànquing final. A més és la primera vegada que disputa aquest torneig i, per tant, creiem que el més important és que vagi agafant rodatge i experiència. El seguirem de ben aprop perquè segur que d'aquí uns anys el veiem en els primers taulers de l'Olot. 

   Aymerich, per la seva part, parteix com a quart del rànquing inicial. Està entre els favorits de guanyar el sub-18 encara que en aquest categoria està plegada de grans jugadors. Per exemple, de primer de rànquing trobem al MF del Mollet Pere Garriga que és el màxim aspirant a guanyar el torneig amb 130 punts d'ELO superior al segon i a falta d'una norma per convertir-se en MI. Segon en Màxim Ventura i tercer Rasen Mediña, dos osos durs que sempre fan un gran paper en aquest campionat de Catalunya d'edats. A més, Aymerich, té per redera a altres noms coneguts com Gal·la Garcia-Castany, Llatzer Bru, Laura Martin, Martin Forsberg i  Marc Pozanco. Només amb tots aquests noms estem convençuts que serà un Catalunya sub-18 molt intens i emocionant!

 

- Aparellaments i resultats sub-10 (Jordi Olcina): http://chess-results.com/tnr164835.aspx?lan=9&art=0&wi=821

- Aparellaments i resultats sub-18 (Eduard Aymerich): http://chess-results.com/tnr164831.aspx?lan=9&art=0&wi=821

 

Si us interessa podreu seguir tota l'informació en directe del torneig a través del Facebook Oficial del Campionat de Catalunya d'edats.

 

També hi haurà retransmissió en directe de les primeres taules del torneig. Si voleu seguir les partides us deixem l'horari de partides juntament amb l'enllaç:

 

RETRANSMISSIÓ CATALUNYA D'EDATS

 

HORARIS 

Dissabte, 28 de març:

- 1a Ronda a les 16:00 hores  

 

Diumenge, 29 de març:

- 2a  Ronda a les 09:30 hores

- 3a  Ronda a les 16:00 hores

 

Dilluns, 30 de març:

- 4a Ronda a les 09:30 hores

- 5a Ronda a les 16:00 hores

 

Dimarts, 31 de març:

- 6a Ronda a les 09:30 hores

- TARDA DE DESCANS

 

Dimecres, 1 d’abril:

7a Ronda a les 09:30 hores 

8a Ronda a les 16:00 hores

 

Dijous, 2 d’abril:

9a Ronda a les 09:00 hores

 

La Cloenda tindrà lloc a les 15:30 hores.

 

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.