Millores importants al web Destacats

Després de més de 2 anys de la nova web, amb una millora important respecte la pàgina anterior (una mica de canvi, oi?), seguim treballant des del Club Escacs Olot per oferir el millor servei possible tan als jugadors del club com a qualsevol persona interessada en els escacs. Per aquest precís motiu estem constantment renovant i incorporant millores a la nostre web i us seguim portant novetats i actualitzacions. 

Des del primer dia d'aquest nou aspecte, l'u d'agost de 2014, la web ha anat evolucionant. S'han eliminat algunes parts i s'ha incorporat les seccions del Calendari i del nostre torneig internacional, el Ciutat d'Olot. Precisament el Calendari ha estat l'eina més recent a afegir i que creiem que es pot convertir en una secció molt útil per la comunitat escaquística. És per això que estem treballant tan amb ella últimament, millorant tan l'estètica com la funcionalitat. Hem afegint el formulari perquè pugueu enviar els vostres pròxims esdeveniments, ampliant el número de gent que s'assabenta de la seva existència, i apareguin tan a l'apartat com al calendari en miniatura que podeu trobar a la part dreta de la web. També hem ampliat el nombre de categories al rebre cada dia més tornejos i més visites a la secció, arribant a tenir actualment més de 100 pròxims esdeveniments i alguns tornejos amb més de 100 visites. Destacar la última millora que hem realitzat, precisament al Calendari, on hem afegit un buscador avançat per trobar a través de paraules, d'un termini determinat de dates, d'un ritme específic o d'un mes en concret, ajudant a trobar el torneig perfecte per tu a través d'una cerca molt específica. Finalment agrair totes les felicitacions, missatges positius i recomenacions que estem rebent sobre la web i últimament del calendari, entenent que els escaquistes ho han agraït i rebut amb moltes ganes. Gràcies per animar-nos a seguir millorant! Us animem a enviar els vostres tornejos, ajudant entre tots a fer un calendari realment útil amb tots els pròxims esdeveniment, i deixar els vostres comentaris i suggerencies.

 

Darrera modificació el 01 Set 2016

Club Escacs Olot

Club esportiu creat el 1948 dedicat a l'ensenyament i la pràctica dels escacs a Olot.

correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Articles relacionats (per etiqueta)

Deixa un comentari

Asegura't que has escrit tota la informació requerida, indicada amb un asterisc (*). No es permet el codi HTML.